Kumppanit

Meillä on alan parhaat yhteistyökumppanit - Lihatukku Tamminen ja Tampereen Viinitukku. Käy pöytään ja totea itse!

LIHATUKKU HARRI TAMMINEN OY

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys Vantaalla, jonka kulmakivenä on korkealaatuiset, käsityönä leikatut ja vastuullisesti tuotetut erikoislihatuotteet. Tammisen Rotukarja on parasta lihaa suomalaisen laatulihan ystäville sekä lihan alkuperää arvostaville kulinaristeille.

Kuten hyvillä viineillä, myös eri liharoduilla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Rotukarjan pihviliha tunnetaan mureudesta, mehukkuudesta ja herkullisesta mausta. Jos arvostat ennen kaikkea huippuluokan makua, on Rotukarja tarkoitettu sinun lautasellesi.

tamminen.fi

Tamminen

 

Rotukarja

Tampereen Viinitukku

Tampereen Viinitukku Oy on yksityinen maahantuontiyritys, joka tuo Suomeen ravintoloiden ja viinin ystävien iloksi hyvän hinta/laatu-suhteen omaavia tuotteita sekä myös viinimaailman huippuja.

viinitukku.fi

tampereen_viinitukku

Studio Koivunen

QFAP-ansioitunut valokuvaaja Jussi Koivunen on ottanut upeita valokuvia Huberin tiloista ja ruuista. Koivunen etsii työssään klassisen esteettistä, mutta omintakeista näkökulmaa. Jussin tunnistettava työnjälki rakentuu vahvasta valon ja yksityiskohtien tajusta, mikä tekee kuvista puhuttelevia.

studiokoivunen.fi

koivunen_01

 

Tervetuloa Huberiin

Huikeaksi saneerattu funkkismiljöö Tammerkosken länsipuolella kutsuu nauttimaan hyvästä ruoasta ja palvelusta.

Varaa pöytä tai tule ilman varausta. Tervetuloa herkuttelemaan!

Pöytävaraus

Ryhmävaraus

© 2017 Ravinteli Huber
Maistuvaa ruokaa tarjoaa myös ravinteli Bertha.
Sivun alkuun