Filosofia

Berthan poikien uusi jälkeläinen Ravinteli Huber avattiin Tampereen Aleksis Kiven kadulle loppuvuodesta 2012. Omistajat Mika Roito ja Pekka Salmela luonnehtivat Huberia uniikiksi oman tiensä biffiravinteliksi.

Toiminnan kulmakivet

Huberin toiminnan kulmakivet ovat raaka-aineiden korkea laatutaso sekä yksityiskohtia myöten mietitty palvelumalli. Korkealla laatutasolla tarkoitetaan panostuksia raaka-aineisiin etenkin lihatuotannon puolella. Kaikki punainen liha tulee Lihatukku Tammiselta ja on Rotukarjaa, joka takaa ensiluokkaisen maun, mureuden ja vaadittujen eettisten arvojen täyttymisen.

 

aaa_2013

Menestyja_Merkki_2013_lev_200px

Rotukarja

Huberissa käytetään vain suomalaista rotumääriteltyä rotukarjaa, jonka fileeselästä leikkaamme lihasahalla itse erilaiset pihvit. Kokovaihtoehtoja on tarjolla yli kilon painoisiin asti. Kypsennysprosessissa hyödynnetään pitkäkestoista Sous Vide -keittotekniikkaa ja loppusilaus pihvin erinomaiseen makuun saadaan Inka-puuhiiligrillillä. Huber on siis puhdasverisin perinteinen biffiravinteli.

 

 

Tervetuloa Huberiin

Huikeaksi saneerattu funkkismiljöö Tammerkosken länsipuolella kutsuu nauttimaan hyvästä ruoasta ja palvelusta.

Varaa pöytä tai tule ilman varausta. Tervetuloa herkuttelemaan!

Pöytävaraus

Ryhmävaraus

© 2017 Ravinteli Huber
Maistuvaa ruokaa tarjoaa myös ravinteli Bertha.
Sivun alkuun